Boeckx

Als lid van de ondernemingsraad ben je betrokken bij het bedrijf waar je werkt. Samen met je collega’s besteed je tijd en energie aan je taken en de ontwikkelingen. Niet zelden is er net even wat méér tijd gewenst. Omdat er allerlei zaken tussendoor komen. Omdat sommige onderwerpen langer op de agenda staan. Omdat een bedrijf vaak volop in beweging is.

Juist dan is het prettig als niet alleen de inhoud, maar juist ook de organisatie goed is geregeld. Voor deze en andere werkzaamheden kunnen ondernemingsraden terecht bij Boeckx Ondersteuning.

Wat kun je van mij als ambtelijk secretaris verwachten?

  • Een objectieve blik
  • Uitgebreide kennis en ervaring, mede doordat vaak meerdere ondernemingsraden tegelijkertijd worden ondersteund
  • Een helder overzicht van gemaakte uren en kosten
  • Afspraken worden vastgelegd in een door de belastingdienst goedgekeurde opdrachtovereenkomst voor zelfstandigen, waardoor er geen arbeidsovereenkomst is.

Boeckx Ondersteuning biedt (structurele) ondersteuning op maat, afhankelijk van de wensen en behoeften van de organisatie.

Is er een spin in het web nodig? Is er behoefte aan secretariële en organisatorische ondersteuning? Is een onafhankelijk advies gewenst? Met een ambtelijk secretaris kun je rekenen op een contactpersoon waar collega’s terecht kunnen voor informatie, kennis en ervaring. Daarnaast leg ik me met plezier ook toe op één bepaalde taak, bijvoorbeeld het organiseren van ondernemingsraadverkiezingen of het begeleiden van een complexe adviesaanvraag.

“Doe wat je wilt betekent toch dat ik alles mag doen waar ik zin in heb? Nee, zei hij, het betekent dat je iets moet doen wat je wezenlijk wilt. En niets is moeilijker.”